Ocean Hotel Falkenbergs Padel League

Spelschema

Aktuellt spelschema för ligan finns här »

 

Ocean Hotel Falkenbergs Padel League är ett gruppspel där alla som vill spela ska få möjlighet att utvecklas genom att spela matcher mot olika motstånd. 8 lag spelar mot varandra i en division under 7 veckor och när alla lag mött varandra räknas resultatet ihop. De två bästa lagen flyttar upp en division till nästa omgång, de två lagen med minst poäng flyttar ned.

 

Pris

Avgiften för att delta är 1300 kr per lag per omgång (7 matcher) och betalas via faktura, swish eller kort vid omgångens start.

 

Anmälan

Anmälan görs i anmälningsformuläret här på sidan där ni hamnar i en väntelista till nästa spelomgång. När tillräckligt många lag finns på väntelistan skapas en ny division.

 

Spelschema

Spel sker Måndagar och söndagar. Se detaljerat spelschema som publiceras här » och på anslagstavlan i hallen i god tid före varje ny spelomgång startar.

 

Regler

 

Lag

Ett lag består av 2 spelare med eventuella reserver. Reserv får vara spelare från lägre division men inte spelare som spelar i samma eller högre division under pågående spelomgång. En reserv får inte representera mer än ett lag.

 

Bollar

Hemmalaget ansvarar för bollar och nya bollar skall användas om inte lagen kommer överens om något annat.

 

Poängräkning

• Matchtiden är 60 min inklusive inbollning
• Matchen spelas som bäst av 3 set.
• Vinst med 2-0 ger 3 poäng, förloraren får 0 poäng
• Vinst med 2-1 ger 2 poäng, förloraren får 1 poäng
• Tabellplacering vid samma poäng avgörs via gameskillnad.
• Varje spelare dömmer på sin sida.
• WO: Om en av spelarna inte kan ställa upp trots upprepade försök att hitta lämplig tid så anses den andre spelaren ha segrat med 6 – 0, 6-0. Resultatet rapporteras på samma sätt som övriga matcher.

 

Inbollning
Alla spelare skall vara redo när timmen börjar och inbollning skall hållas till max 5 minuter.

 

Sidbyten och vattenpaus
Sidbyte och vattenpaus skall endast göras när ett set spelats helt färdigt om inte lagen inbördes kommer överens om annat.

 

Alternativ speltid
Kan inte en match spelas på ordinarie tid kan lagen komma överens om alternativ speltid. Matcher som flyttas måste spelas före nästa omgång. Flyttande lag betalar tiden. Flyttas en match måste detta meddelas till kontakt@falkenbergspadelcenter.se Om man måste flytta en match i sista omgången skall den spelas före sista omgången.

 

Resultatrapportering

Vinnande lag ansvarar för att registrera matchresultatet på bokningssidan, (länk kommer!). Resultat och aktuell ställning publiceras även här löpande »

Tabeller

Tabeller skapas automatiskt och kan ses av alla i klubben på bokningssidan. Se ’Tabeller’ i menyn.

 

Utträde

Lag som vill lämna skall meddela detta via kontakt@falkenbergspadelcenter.se innan sista matchen i pågående spelomgång.

Anmälan

För att delta i Ocean Hotel Falkenbergs Padel League krävs att du är medlem Falkenbergs Padelklubb. Är du inte medlem går det bra att ansöka om detta efter att du fått godkänt på din intresseanmälan.

Du ansöker om medlemsskap här »

Genom att skicka in formuläret godkänner du att dina uppgifter lagras hos Falkenbergs Padelklubb. Informationen kommer inte att lämnas ut till tredje part utan är endast avsedd att användas vid kontakt mellan Falkenbergs Padelklubb och dig som uppgiftslämnare.

För mer information om GDPR, klicka här